HVAC, elektro en sanitair

Wilt u uw technische expertise naar een hoger niveau tillen? In onze opleidingen HVAC, elektro en sanitair leert u de fijne kneepjes van het vak. Zo wordt u een onmisbare schakel in de bouwsector. 

De opleidingen HVAC, elektro en sanitair zijn bedoeld voor professionals en technische medewerkers in de bouw- en installatiesector die hun kennis en vaardigheden willen verbreden of verdiepen. Dit omvat zowel werknemers met ervaring als beginners die een carrière in deze vakgebieden willen starten.

In de kijker

Basisopleiding sanitair voor bedienden

Werkt u als bediende in de HVAC-sector, maar ontbreekt het u nog aan technische voorkennis? Dan is deze basisopleiding sanitair perfect voor u! Leer alles over sanitaire behandelingen, producten en hun functies. Zo brengt u uw producten/diensten beter aan de man met kennis van zaken! Na deze opleiding knoopt u zelfverzekerd het gesprek aan met professionals, en bent u niet langer afhankelijk van uw technische dienst.

ONZE TROEVEN

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in HVAC, elektro en sanitair. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise. 

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Nieuws

Gezocht: HVAC-technieker

Technische profielen zijn gegeerd op de arbeidsmarkt. In samenwerking met SBM bereidt Talent Lab een campagne voor om het tekort aan HVAC-techniekers bij bedrijven op te vangen.

Gecertificeerde KNX training - basis

Elektronische installaties volgens KNX-bussysteem ontwerpen en in gebruik nemen. Na het gunstig afleggen van het examen ontvangt u het KNX-certificaat en wordt u KNX Partner!
  • icon Vanaf 05/03/2024
  • icon Gent
  • icon 9 sessie(s)
  • icon 1100,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Nieuwe norm branddetectie

Gedurende deze 2 topics leert u de nieuwe norm beter kennen en ontdekt u wat de gevolgen voor u zijn als installateur.
  • icon 18/03/2024
  • icon Webinar
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 275,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Bart Hungenaert