Energie

Wilt u de nieuwste technieken rond (hernieuwbare) energie leren? Wilt u op de hoogte blijven van de steeds wijzigende wetgeving en maatregelen? Moet u af en toe een permanente vorming volgen of uw certificaat hernieuwen? Met een opleiding Energie laadt u uw batterij volledig op! 

De opleidingen Energie zijn bestemd voor professionals die hun kennis willen vergroten op het gebied van duurzame energie, energiebeheer, hernieuwbare energiebronnen, energie-efficiëntie, en voor diegenen die willen bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

In de kijker

Energiedeskundige type A - Basisopleiding ‘on demand’

Word een erkende energiedeskundige type A op uw voorwaarden! Onze volledig digitale 'on demand' basisopleiding biedt flexibiliteit, persoonlijke begeleiding en de expertise om energieprestatiecertificaten (EPC) te maken. Geen verplaatsingen, geen files, alleen groeien op uw tempo. Dankzij deze opleiding gaat u grondig voorbereid naar het examen! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod, of een bedrijfsopleiding op maat, er is voor ieder wat wils. 

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in (hernieuwbare) energie. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise. 

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Nieuws

De transitie naar alternatieve energie in bedrijven brengt gevaren met zich mee

Ontdek hoe u veilig kan omgaan met alternatieve energie als bedrijf, en maak kennis met docent Kurt Vollmacher. Leer meer over het ontstaan van ISO 17840 en Kurts samenwerking met de Amerikaanse autoproducent Tesla.

Ventilatieverslaggever

Deze opleiding richt zich tot architecten, epb-verslaggevers en installateurs die zich wensen voor te bereiden op het centraal examen m.b.t. ventilatieverslaggeving.
  • icon 28/02/2024
  • icon Webinar
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 380,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Bart Hungenaert