Bouw en energie

Wilt u een expert worden in de bouwsector? Benieuwd naar de nieuwste energie-efficiënte technologieën? Ontdek onze opleidingen Bouw en energie en bouw mee aan een duurzame toekomst! 

Binnen dit domein hebben we specifieke aandacht voor

De opleidingen Bouw en Energie zijn een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren professionals die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren in verschillende vakgebieden, zoals bouw, energie, HVAC, elektro en sanitair. Of u nu net begint aan uw carrière in deze industrieën of u al jarenlange ervaring heeft, onze opleidingen bieden een waardevolle kans om uw expertise te vergroten en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

in de kijker

Behaal uw erkenning voor binnenisolatie

De opleiding Binnenisolatie richt zich tot personen die actief zijn in de private bouwsector zoals aannemers, stukadoors, dakbewerkers en architecten. U krijgt inzicht in de courante technieken, wetgeving en premies en legt het examen af. Kiest u voor het langere traject? Dan leert u meer over de basisprincipes van de bouwfysica, de keuze en opbouw van het binnenisolatiesysteem, de inspectie en analyse van de te isoleren muur en meer! 

SBM-Domeinen_479x479-Bouw_Energie.jpg

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod, of een bedrijfsopleiding op maat, er is voor ieder wat wils. 

Begeleiding door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in bouw en energie. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise. 

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Blog

Gezocht: HVAC-technieker

Technische profielen zijn gegeerd op de arbeidsmarkt. In samenwerking met SBM bereidt Talent Lab een campagne voor om het tekort aan HVAC-techniekers bij bedrijven op te vangen. 

BINNENKORT BINNEN DIT LEERDOMEIN

Opleidingen Bouw & Energie

Ventilatieverslaggever

Deze opleiding richt zich tot architecten, epb-verslaggevers en installateurs die zich wensen voor te bereiden op het centraal examen m.b.t. ventilatieverslaggeving.
  • icon 22/11/2023
  • icon Webinar
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 370,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?
Contacteer onze collega
Bart Hungenaert