Vindt u de taal die u zoekt niet terug? Vraag info!


Neem contact met ons op!
#200152
Opleiding | Talen

Omschrijving

Bent u op zoek naar een taalopleiding in open class, maar vindt u deze niet op onze website? Dat kan. We plannen niet elke taalopleiding elk halfjaar opnieuw in.

  • Wordt u graag op de hoogte gehouden? Laat het ons weten. Mail naar lieselotte.uijttenhove@sbm.be
  • Is invididuele taalcoaching een optie die u overweegt? Contacteer vanessa.aneca@sbm.be voor meer informatie.
  • U kunt bij Vanessa ook terecht voor al uw vragen omtrent bedrijfsinterne taaltraining en -coaching op maat.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor wie op zoek is naar taaltraining en -coaching voor professioneel gebruik

Programma

1. Taaltraining en -coaching voor uzelf. Geef uw carrière een boost!

Communiceer met zelfvertrouwen in een andere taal. In alle werkomstandigheden. Zonder angst om fouten te maken. In alledaagse communicatie en in professionele situaties waar specifiek en gespecialiseerd jargon nodig is. U wordt door onze

ervaren taaltrainers gecoacht:

  • In kleine groepen of individueel. U krijgt de nodige aandacht en boekt zichtbare vooruitgang op korte tijd. Uw inspanningen renderen!
  • In een aangename, ongedwongen sfeer. Met gelijkgestemde medecursisten. En gepassioneerde, toegewijde taalcoaches. Uw zelfvertrouwen groeit zienderogen!
  • Met bewezen leermethodes, innovatieve formats of toptechnologische e-modules. Een effectieve aanpak afgestemd op de manier van leren die u verkiest. Uw motivatie maakt het verschil!

Professionele taaltraining en coaching nodig voor uzelf? Lieselotte helpt u bij het maken van uw keuze! 078 35 36 38 - lieselotte.uijttenhove@sbm.be

2. Taaltraining en -coaching voor uw medewerkers. Geef uw bedrijf een boost!

Verwacht u dat uw medewerkers taalvaardigheden sneller aanleren, met garantie op meetbaar resultaat? En dat u professionele feedback krijgt om hun persoonlijk ontwikkelingsplan te monitoren en bij te sturen?

Kies de taaltraining op maat van uw bedrijf en uw medewerkers. Goed geregeld in 1-2-3!

  1. Uw doelstellingen en wensen worden in kaart gebracht. Kies voor de taaltraining die bij uw bedrijf en medewerkers past. In groep of individueel. Face-to-face bij u in het bedrijf of op afstand. Met of zonder e-learning. Vanessa luistert naar uw wensen en helpt u bij het maken van uw keuze.
  2. U krijgt een voorstel voor een taaltraining op maat. We selecteren daarbij de taalcoach die past bij uw bedrijf, bij uw medewerker(s) en bij de opdracht.
  3. U krijgt feedback die u toelaat het L&D-plan van uw medewerkers op te volgen en bij te sturen.

Professionele taaltraining en coaching nodig voor uw bedrijf? Plan een (online) kennismakingsgesprek met Vanessa 050 40 30 91 - vanessa.aneca@sbm.be