Conversatieclubs


Zin om uw taalkennis te onderhouden? Meld ons uw interesse voor deelname in een conversatieclub!
#200425
Opleiding | Taal

Introductie

Taal@work. In een conversatieclub zit u 8 keer per jaar aan tafel met mensen die hun kennis van een andere taal willen onderhouden en verbeteren. En hun netwerk willen uitbreiden.

Omschrijving

Conversatieclub

Converseren in het Frans, Engels, Duits, ... over professionele en actuele onderwerpen is meer dan alleen maar uw kennis van die taal bijschaven, u krijgt ook een beter inzicht in de typische cultuur, gewoontes, gebruiken, mentaliteit, ... van uw buitenlandse relaties.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor wie al een goede kennis heeft van de Franse, Engelse of Duitse taal. Uw huidig taalniveau: B1. Het doelniveau van deze taalopleiding: B2-C1. Zie het beschrijvingsschema voor zelfbeoordeling: Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (CEFR).

Wij helpen u graag bij het bepalen van uw huidig taalniveau. Gratis en vrijblijvend! Zo maakt u de juiste keuze van opleiding. Geen test, maar een korte, leuke babbel met de taalcoach! Kom naar een screening op een SBM campus. Of vraag een screening via telefoon of video call aan. Contacteer Yoica Stoffyn op 078 35 36 38 of via yoica.stoffyn@sbm.be voor het inplannen van uw screening.

Methodologie

Deze conversatietraining wordt gegeven met de klassieke leermethode. Acht maandelijkse leer- en oefensessies van 2,5 uur. Gemodereerd rondetafelgesprek.

Maak kennis met deze gesmaakte formule! Contacteer Yoica Stoffyn op 078 35 36 38 of via yoica.stoffyn@sbm.be voor meer info.

Programma

De keuze van het onderwerp van de sessie wordt door de taalcoach gemaakt in overleg met de aanwezige deelnemers. De actualiteit van het moment kan dus ook een onderwerp van keuze zijn. Het gesprek wordt door de taalcoach gemodereerd.