22/05/2024

Eigenaarschap ontwikkelen bij medewerkers en teams

Stimuleren van oplossingsgericht en zelfsturend gedrag
  • KMO-portefeuille

Omschrijving

Bedrijven met ambitie streven ernaar om met enthousiaste en bevlogen medewerkers iets moois neer te zetten. Het is van cruciaal belang om tevreden en gemotiveerde medewerkers te hebben die wendbaar en flexibel zijn, die positieve energie en zelfvertrouwen uitstralen en verantwoordelijkheid tonen in hun werk. Ze kunnen zelfstandig werken, zichzelf sturen en hierdoor net dat beetje extra geven.

Kortom, het tonen van eigenaarschap door medewerkers is essentieel. Maar het stimuleren van eigenaarschap vereist echter een nieuwe aanpak van u als leidinggevende. Bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers oplossingsgericht zijn en zelfsturend handelen? Worden zij voldoende gestimuleerd in hun werk? En wat is uw rol als leidinggevende hierin?

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Leidinggevenden, projectmanagers en -medewerkers

Methodologie

Dit live webinar geeft u de kans om naast de inzichten van de expert, ook uw eigen vragen te stellen of opmerkingen te geven.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

In dit kort webinar van anderhalf uur verneemt u hoe u als leidinggevende eigenaarschap opneemt, stimuleert en uw mensen aanzet om hun verantwoordelijkheid te nemen. Aan de hand van het ABC (autonomie, binding en competentie) van een motiverende werkomgeving verneemt u hoe u het beste uit uw team en uit uzelf haalt, de bouwstenen van eigenaarschap, hoe u medewerkers én teams aanzet tot eigenaarschap.

Onze opleidingen

Locaties en data


Webinar

22/05/2024

€ 180,00

excl. BTW

Lesdagen

woensdag (22/05)

Uur

13:00 - 14:30

€ 180,00

excl. BTW


Wilt u graag een opleiding aanpassen op maat van uw bedrijf?

Samen creëren we uw perfecte opleiding!

Foto Steven Soenen

Steven Soenen

Projectcoördinator

Ik wens een incompany opleiding

Een vraag over deze opleiding?

Wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel enthousiasme verder.

Stel uw vraag