Mobiele arbeidsmiddelen

SBM Training Coaching Advies biedt al jaren praktijkgerichte opleidingen rond het veilig gebruik van mobiele arbeidsmiddelen aan. Heftruckbestuurder uiteraard, maar ook opleidingen voor bestuurders van een hoogwerker, rolbrug, reachtruck, minigraver, verreiker, vaste torenkraan, mobiele torenkraan (= telescopische kraan), graafkraan, wiellader, bobcat, mini-kraan, autolaadkraan of schaarlift. Werken met zo’n toestel is niet zonder risico. Arbeidsongevallen of schade zijn dikwijls het gevolg van verkeerd of onoordeelkundig gebruik. Veilig en doeltreff end werken met een heftruck stelt immers eisen niet alleen aan het toestel maar zeker ook aan de heftruckchauff eur. Hou het veilig: attest behalen of vernieuwen kan tijdens deze opleidingen waar zowel de noodzakelijke theorie als natuurlijk ook de praktijk voorzien zijn.

Attest behalen of vernieuwen attest

Heftruckbestuurder

De cursisten van de heftruckopleiding die slagen voor de theoretische en de praktische proef ontvangen een attest van heftruckbestuurder dat 5 jaar geldig is.

Heftruckbestuurder behalen

6 sessies van ongeveer 4 uur. Kan op diverse tijdstippen en diverse locaties. Klik op de link en ontdek alle opleidingen.

Hernieuwen attest heftruckbestuurder

1 sessie van een 3-tal uur. Ontdek de diverse edities.

Een groepje deelnemers? 

Vraag naar in company opleiding.

Attest behalen of vernieuwen attest

Attest behalen of vernieuwen attest

Hoogwerker

De cursisten van de opleiding Bestuurder hoogwerker die slagen voor de theoretische en de praktische proef ontvangen een attest dat 5 jaar geldig is.

Bestuurder hoogwerker: attest behalen

2 sessies van een 3-tal uur. Kan op diverse tijdstippen en diverse locaties. Klik op de link en ontdek alle opleidingen.

Hernieuwen attest bestuurder hoogwerker

1 sessie van een 3-tal uur. Ontdek de diverse edities.

Een groepje deelnemers? 

Vraag naar in company opleiding.

Attest behalen of vernieuwen attest

Onze garanties

Expertise

Ervaren docenten die echt zorgen voor een praktijkgerichte, doeltreffende opleiding

Service

Heel veel edities, op diverse tijdstippen, diverse locaties + bovendien ook mogelijk in company indien u een groepje deelnemers heeft

Voordelig

Opleidingen aan een concurrentiële prijs

Onze docenten

Bart Herst

Bart Herst is gespecialiseerd in heftruck, reachtruck, stapelaar, schaarlift en hoogwerker. Tijdens zijn trainingen legt hij graag de nadruk op sensibilisering en veiligheid, waarbij hij ook graag terugkoppelt naar zijn andere kennisdomein: VCA. Bart ontwikkelt zeer vaak opleidingen "op maat" van bedrijven en organisaties en doet dit steeds vanuit zijn ruime praktijkervaring als heftruckchauffeur en docent.

Steven Van Maele

Steven Van Maele geeft trainingen in heftruck, reachtruck, stapelaar, schaarlift, hoogwerker en zijlader. Ook Steven was eerst actief als heftruckchauffeur, dus hij spreekt uit ervaring en passie. Met zijn professionele en menselijke aanpak bereikt hij met de deelnemers steeds wat hij voorop stelt en is hij een zeer graag geziene docent in bedrijven. Net zoals voor Bart dient kwaliteit ook voor Steven voorop te staan.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Charlotte Lammertyn