Engels

Wilt u vlot leren communiceren in het Engels met internationale klanten of met collega’s van verschillende nationaliteiten? Wil u dat met overtuiging en meer zelfvertrouwen doen? Leert u graag samen met gelijkgestemden? Dan zijn onze taaltrainingen Engels perfect voor u! 

De opleidingen Engels zijn bestemd voor professionals die vlotter in het Engels willen communiceren op de werkvloer. Of u nu een beginner bent die de basis van de Engelse taal wil leren, of een gevorderde professional die zijn zakelijke communicatievaardigheden wil verfijnen. Bij SBM vindt u de taaltraining die aan uw behoeften voldoet!

In de kijker

Engels voor leidinggevenden – online taaltraining

Wordt van u verwacht dat u als leidinggevende ook in het Engels communiceert? Wil u dat met meer overtuiging en zelfvertrouwen doen? Dan is deze online taaltraining Engels voor leidinggevenden op uw maat gemaakt! Master uw Engelse communicatievaardigheden en boost your confidence als teamleader. 

SBM-Subdomeinen_479x479-Engels.jpg

Onze troeven

WAAROM KIEZEN VOOR SBM?

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar. 

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in de Engelse taal. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Blog

Tips om sneller een nieuwe taal aan te leren

Met de Taalacademy van SBM communiceert u met vertrouwen. "Natuurlijk gaat een taal leren niet vanzelf. Een taal leren kost veel energie en moeite." Denkt u meteen? 
We vertellen u graag het tegendeel. Met deze tips hebt u sneller een nieuwe taal onder de knie. 

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega

Vanessa Aneca