SBM aanbod voor uitzendkantoren op zoek naar technische profielen

SBM helpt bedrijven meer en beter te ondernemen.
Ook voor u hebben wij heel wat te bieden, ook dat kleine puzzelstukje dat u nog ontbreekt…

Waarom kiezen voor SBM?

Interessant voor u zijn bvb.:

  • Wettelijk verplichte opleidingen, die ervoor zorgen dat uw kandidaat net dat streepje voor heeft op kandidaten van uw concullega’s. Om u als werknemer uit de uitzendsector het leven makkelijker te maken, bieden wij u hier een eenvoudig overzicht van die wettelijk verplichte opleidingen waar u altijd de mogelijkheden kan raadplegen. Uiteraard is ook op maat of in company opleiding altijd mogelijk.
  • Talentspotter, een online tool om (technische) mensen in slechts één uur goed te screenen.
  • Uiteraard zorgen ook alle andere opleidingen van SBM en partners Syntra West en Escala voor interessante extra competentieverwerving.

Wettelijk verplicht

Als uitzendkantoor wil u het beste voor uw instromende werknemers en voor uw klanten-werkgevers. U zoekt de juiste match! Soms heeft uw kandidaat nog net dat tikkeltje extra nodig dat hem voor uw klant-bedrijf waardevol maakt. Een opleiding heftruckbestuurder bvb. Of een opleiding die zorgt dat de werknemer onmiddellijk met een vrachtwagen de baan op kan.

Ons voorstel: bied die opleidingen aan aan uw kandidaat-werkzoekenden; zowel zij als uw klanten-werkgevers zullen u erom waarderen.

Andere wettelijk verplichte opleidingen die uw klanten zeker ook zullen waarderen

  • BA4 en BA5 – opleidingen voor wie werkt in de omgeving van elektriciteit, klik hier voor meer info.
  • EHBO: basisopleiding en verplichte jaarlijkse bijscholing: u vindt ze hier
  • VCA: Steeds meer opdrachtgevers eisen van de aannemers die voor hen werken uitvoeren dat zij een VCA-certificaat behalen. Opdat een bedrijf dat VCA-certificaat zou kunnen behalen is o.a. een veiligheidsopleiding voor de operationele medewerkers verplicht. Deze medewerkers moeten slagen in het examen VCA basis zodat zij het attest bekomen dat 10 jaar geldig is. u vindt het overzicht van de edities “VCA voor Nederlandstalige operationele medewerkers” hier.

Heeft u een groepje kandidaten? Dan kan u een in company opleiding overwegen.

Talentspotter, uw tool

Uiteraard wil u uw kandidaten heel snel screenen. Dat kan nu - ook voor technische profielen en knelpuntberoepen - in minder dan één uur, via de online SBM-tool: “Talentspotter”.

Talentspotter werd ontwikkeld om het rekruteren van kandidaten voor knelpuntfuncties te vergemakkelijken en te objectiveren. SBM organiseert immers een zeer brede waaier aan gespecialiseerde opleidingen die focussen op dit soort beroepen. Deze ervaringskennis gebruiken we om doelgerichte vragenlijsten te configureren die de competenties van uw kandidaat of medewerker vanuit een breed perspectief in kaart brengt.

Heel interessant voor u, maar ook voor uw klant-werkgever.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Charlotte Lammertyn