Inkoop

Wilt u uw inkoopkansen optimaal benutten? Leer de strategieën achter succesvolle aankopen met onze opleidingen Inkoop. Kosten verlagen, waarde maximaliseren, leveranciers beoordelen, effectief onderhandelen en meer. Zo geeft u uw carrière als inkoopprofessional een boost!

De opleidingen Inkoop zijn bestemd voor verschillende doelgroepen, waaronder inkoopprofessionals die hun succes willen vergroten door bewustwording en het optimaliseren van hun persoonlijk talent. Deze opleidingen zijn ook geschikt voor operationele inkopers en andere professionals die af en toe inkooptaken uitvoeren in hun functie, zoals medewerkers van operations, R&D, Sales, HR Marketing ... Daarnaast zijn alle inkopers die de bestaande tools en modellen willen leren kennen en gebruiken welkom. Ook managers en verantwoordelijken met een directe verantwoordelijkheid voor inkoop kunnen profiteren van deze opleidingen, omdat ze praktische inkooptools en -wetenswaardigheden bieden. Bovendien zijn managers en verantwoordelijken uit andere functionele domeinen die hun visie op inkoop willen verruimen welkom om deel te nemen aan deze opleidingen.

In de kijker

Professioneel inkoper

Ontdek de geheimen van succesvol inkopen. Met deze praktijkgerichte training wordt u een expert in leveranciersselectie, onderhandeling en inkoopoptimalisatie. Of u zich nu inschrijft voor het totaaltraject of voor één of meerdere modules, uw inkoopvaardigheden krijgen gegarandeerd een boost! 

SBM-Subdomeinen_479x479-Inkoop.jpg

ONZE TROEVEN

WAAROM KIEZEN VOOR SBM?

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod, of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in inkoop. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job. 

Binnenkort binnen dit leerdomein

Opleidingen Inkoop

(Soft)skills voor de professionele inkoper

Leer IQ en EQ op mekaar af te stemmen waardoor u met de juiste competenties het inkopen als vak niet alleen effici├źnter maar nog mooier maakt.
  • icon Vanaf 23/01/2024
  • icon Kortrijk
  • icon 5 sessies
  • icon 1062,00 excl. BTW
icon chevron right

Onderhandelen voor de professionele inkoper

Leer de kunst van het professioneel onderhandelen in al zijn aspecten van communicatie en in de praktijk om sterker in uw schoenen te staan in diverse inkoopsituaties!
  • icon Vanaf 12/03/2024
  • icon Kortrijk
  • icon 5 sessies
  • icon 1062,00 excl. BTW
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze projectcoördinator 
Laurence Binst