IT infrastructuur

Wilt u een expert worden in het bouwen, beheren en onderhouden van IT-infrastructuur? Vraagt u zich af hoe u netwerken en systemen kunt optimaliseren voor maximale efficiëntie? Ontdek onze opleidingen IT-infrastructuur en domineer de digitale wereld met uw technische vaardigheden en expertise.  

De opleidingen IT-infrastructuur zijn bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het bouwen, beheren en onderhouden van IT-infrastructuur. De opleidingen zijn ideaal voor systeembeheerders, netwerktechnici en IT-professionals die hun kennis en vaardigheden willen vergroten in dit vakgebied. 

In de kijker

Migrating (on premises) workloads to Azure

Hoe IT-budgetten onder controle houden en tegelijkertijd profiteren van de extra voordelen van de Azure Cloud? Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun on-premise servers af te bouwen en deze te migreren naar het Azure platform. Dit biedt als voordeel dat men minder tijd en middelen moet investeren in het upgraden, onderhouden en patchen van lokale serversystemen met de bijhorende OS die erop draaien. Daarenboven kan men in Azure gebruikmaken van 'Azure Security Services' om zelf de resterende on-premise systemen te monitoren en te beveiligen. Twee vliegen in één klap! Ontdek via deze opleiding hoe u dit concreet toepast in de praktijk! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Begeleiding door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door specialisten in IT infrastructuur. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise. 

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Professioneel Online SharePoint gebruikers ondersteunen en SharePoint Sites beheren en aanpassen!
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 780,00 excl. BTW
Zet de eerste stappen in de wondere wereld van databases: het kloppende hart van elk groeiend bedrijf.
  • icon Kortrijk
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 575,00 excl. BTW
Hou de IT-budgetten onder controle en profiteer tegelijkertijd van de extra voordelen van de Azure Cloud!
  • icon Kortrijk
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 780,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Nele Depecker