Werkefficiëntie

Wilt u uw werkdag efficiënter indelen en meer gedaan krijgen in minder tijd? Wilt u slimmer werken en beter presteren zonder overweldigd te raken door e-mails en vergaderingen? Benieuwd naar praktische tools om uw focus te verbeteren en stress te verminderen? Met onze opleidingen Werkefficiëntie geeft u uw werkgeluk een extra boost!  

De opleidingen Werkefficiëntie zijn bestemd voor professionals die hun productiviteit willen verhogen, stress willen verminderen en effectiever willen communiceren. Ze zijn geschikt voor medewerkers op elk niveau en helpen hen hun werkwijze te optimaliseren voor betere prestaties en persoonlijke groei. 

In de kijker

Slimmer omgaan met stress en werkdruk

Ontdek de krachtige toolkit voor veerkracht, werkplezier en efficiëntie! Leer stress als hulpbron te benutten en gebruik praktische tools om beter met werkdruk om te gaan. Voor wie? Medewerkers die zich willen wapenen tegen stress en veerkrachtig willen blijven. 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in werkefficiëntie. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise. 

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Nieuws

10 tips om een burn-out te voorkomen

1 op de 10 Belgische werknemers kampt met een burn-out. 40% heeft regelmatig last van stress en 8% vreest zelfs voor een burn-out. Zorgnet Vlaanderen is zich - als grootste werkgever uit de zorg - al langer bewust van het probleem en verspreidt daarom 10 tips om een burn-out te voorkomen.  

Timemanagement

In deze praktijkgerichte training verwerft u verschillende professionele vaardigheden om uw timemanagement te verbeteren.
  • icon Vanaf 19/04/2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 650,00 excl. BTW
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Steven Soenen