Cybersecurity en privacy

Wilt u uw bedrijf beschermen tegen cybercriminaliteit? Wilt u diefstal van gevoelige informatie, data en software voorkomen? In de opleidingen Cybersecurity en privacy leert u de nieuwste technieken en best practices om kwetsbaarheden te identificeren en gegevens te beveiligen. Zo wordt u een schildwacht van de digitale wereld! 

De opleidingen Cybersecurity en privacy zijn bedoeld voor IT-professionals die hun kennis en vaardigheden willen vergroten in het beschermen van digitale systemen, gegevens en privacy.

In de kijker

Cybersecurity: hoe de impact van een cyberaanval beperken?

Hoe weerbaar is úw bedrijf tegen cybercrime? Kmo’s worden steeds vaker getroffen door cyberaanvallen, met stopzetting van productie of (digitale) dienstverlening en imagoverlies tot gevolg. De vraag is niet langer ‘of’, maar ‘wanneer’ uw bedrijf het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. In deze opleiding leert u een incident response plan (IRP) opstellen op maat van uw kmo. Zo beperkt u de schade na een cyberaanval!  

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Begeleiding door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in cybersecurity en privacy. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Nieuws

Welke skills heeft u nodig in uw bedrijf voor Cybersecurity?

Is uw bedrijf klaar voor de uitdagingen van cyberaanvallen? Ontdek welke essentiële vaardigheden nodig zijn voor een solide cybersecurity-verdediging. 

Pas de NSI2 wetgeving toe en maak uw bedrijf 'future proof' tegen cyberaanvallen en bedreigingen!
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 490,00 excl. BTW
Controleer nu of uw data- en informatiesystemen voldoende beschermd tegen ongewenste indringers!
  • icon Webinar
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 965,00 excl. BTW
Maak kennis hoe persoonsgegevens correct te verwerken en te verzamelen volgens de GDPR-regels!
  • icon Diverse locaties
  • icon 10 sessie(s)
  • icon Vanaf 1450,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Nele Depecker