IT Pro

Bent u klaar om uw carrière naar nieuwe hoogten te brengen in de dynamische wereld van IT? Wilt u de nieuwste technologieën omarmen en een expert worden in uw vakgebied? Dan zijn onze opleidingen IT Pro ideaal voor u! Zo wordt u een onmisbare schakel in de digitale transformatie van bedrijven.  

Binnen dit domein hebben we specifieke aandacht voor

De opleidingen IT Pro zijn bestemd voor (toekomstige) IT-professionals en -managers, netwerk- en systeembeheerders, administrators, IT-infrastructuurarchitecten, programmeurs, softwareontwikkelaars en -architecten, cybersecurityexperts, ethische hackers, beveiligingsingenieurs, analisten en forensisch onderzoekers, GDPR- en gegevensbeschermingsexperts, IT-project en service managers, data- en businessanalisten, business innovation managers en meer.  

In de kijker

C# Software Architect

De software architect is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de high-level architectuur van toepassingen. In deze 7-daagse opleiding leert u hoe u concreet een nieuw softwareproject opstart, welke keuzes u moet maken en welke architecturen beschikbaar zijn. Na deze opleiding kan u van a tot z uw project beheren.

SBM-Domeinen_479x479-IT_Pro.jpg

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod IT Pro-opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door ICT-specialisten

Laat u ondersteunen en begeleiden door ICT-specialisten. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

BINNENKORT BINNEN DIT LEERDOMEIN

Opleidingen IT Pro

Business Analist - ICT Architect

Leer bruggen bouwen tussen Business en ICT en word "Business Analist ICT Architect" - dé tijdloze job van de toekomst!
  • icon 21/11/2023
  • icon Gent
  • icon 22 sessie(s)
  • icon Vanaf 3100,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

SQL

Leer autonoom informatie opvragen uit uw IT systemen! Zet de eerste stappen in de wondere wereld van databases: het kloppende hart van elk bedrijf.
  • icon 27/11/2023
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 575,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Nele Depecker