Financieel beleid

Wilt u de financiële wereld veroveren? Wilt u weten hoe u de financiële gezondheid van een bedrijf kan optimaliseren? Met een opleiding Financieel beleid tilt u uw skills en expertise in finance naar een hoger niveau. 

Bent u een (financieel) analist, controller of manager? Merkt u dat uw leidinggevenden alsmaar vaker verwachten dat u veelzijdig bent, zich snel kunt aanpassen, en bedreven bent in digitalisatie. Wilt u uw vaardigheden aanscherpen? 

Of zoekt u naar mogelijkheden om uw kennis op gebied van financiële planning, analyse en strategie te verruimen? U vindt vast uw gading tussen onze opleidingen Financieel Management. Deze zijn ontworpen voor finance professionals met groeiplannen, zoals u. 

Daarnaast zijn deze opleidingen ook waardevol voor ondernemers en managers van niet-financiële diensten. U verbetert uw financiële expertise en leert hoe u een doordacht financieel beleid bepaalt. 

Foto Kristoff Temmerman
Quote Image

Elk jaar voorzien we noemenswaardig tijd én budget om aan training te spenderen.

Kristoff Temmerman - BCB Leader Transition & Support bij TriFinance

Lees verder
Foto Kristoff Temmerman

In de kijker

Business controller

Wilt u meer zijn dan een cijferanalist? Word een gewilde financiële expert die bedrijven helpt bij het behalen van succes. Met de opleiding Business Controller ontwikkelt u de vaardigheden om de processen te begrijpen die cijfers beïnvloeden. Zo verkrijgt u de nodige expertise om bedrijfsdoelen te realiseren en wordt u een onmisbare schakel in financieel management!

Onze troeven

Praktijk eerst dankzij topdocenten 

Al sinds de begindagen zet SBM in op praktische opleidingen. Zo selecteren we onze lesgevers met zorg. Allereerst kiezen we experten met ruime ervaring in hun vak, én die nog actief aan de slag zijn. Die brengen erg nuttige praktijkvoorbeelden mee. Daarnaast verkiezen we professionals die al één en ander bewezen hebben als (gast)docent

Focus op live training 

Waar andere bijscholingscentra maximaal inzetten op online training, zijn we bij SBM overtuigd van het sociale aspect van vorming. Niets verbindt mensen meer dan samen ploeteren over een complex probleem. Zo bouwt u een netwerk op met duurzame contacten. Bovendien is het bewezen: u onthoudt meer van een face-to-face opleiding.  

Flexibiliteit & kwaliteit troef 

Natuurlijk bieden wij ook (on-demand) webinars en e-learnings aan. Die past u makkelijk in uw drukke werkschema in dankzij onze flexibele lesroosters. Bij heel wat opleidingen heeft u de keuze tussen een avond- of dagtraining. Tot slot nog een kwaliteitsvol extraatje: ruim 90% van onze financiële opleidingen zijn geaccrediteerd bij het ITAA, IBR, FSMA of BIV.  

Uw toekomst begint hier. Kies voor groei. Kies voor succes.  

Verwerf inzicht in de belangrijkste elementen van een balans en resultatenrekening voor een correcte analyse.
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 870,00 excl. BTW
Leer praktijkgericht inzicht krijgen in solvabiliteit, liquiditeit, rentabiliteit en andere financiële ratio's.
  • icon Gent
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 1305,00 excl. BTW
Krijg meer inzicht in de diverse Europese richtlijnen zodat u zelf aan de slag kan met integrated reporting.
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 850,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Els Vanacker