Voorjaar 2025

Customer Experience Design - inspiratiesessie

Leer hoe u uw organisatie klantgerichter kunt maken!

Introductie

Nieuwgierig naar de bouwblokken van Customer Experience Design? Mis deze gratis inspiratiesessie niet!

Omschrijving

Leer hoe u uw organisatie klantgerichter maakt!

Wil u ontdekken hoe u uw organisatie klantgerichter maakt? Schrijf u dan nu in voor onze gratis online sessie van 2 uur. Tijdens deze sessie maakt u krijgt u een introductie tot het 'customer driven' werken en de bouwblokken van 'Customer Experience Design'.


Ontdek de bouwblokken van Customer Experience Design!

Tijdens deze interactieve sessie leert u hoe u de klant centraal stelt in uw organisatie en hoe u de customer experience optimaliseert. U ontdekt welke belangrijke bouwblokken deel uitmaken van Customer Experience Design en hoe u deze toepast in uw eigen organisatie. Onze expert deelt waardevolle inzichten en praktische tips die u direct kunt gebruiken om uw klantgerichtheid te verbeteren.


Geschikt voor professionals in diverse sectoren!

Deze gratis online sessie is geschikt voor professionals die geïnteresseerd zijn in customer experience, klantgerichtheid, marketing, sales of operationele processen. Of u nu werkzaam bent in een grote onderneming, een MKB-bedrijf of een non-profitorganisatie, deze sessie biedt waardevolle kennis en inzichten die direct toepasbaar zijn in uw organisatie.


Reserveer nu en maak impact met Customer Experience Design!

Wacht niet langer en schrijf u nu in voor onze gratis online sessie! Maak gebruik van deze unieke kans om te leren hoe u uw organisatie klantgerichter kunt maken en een positieve impact kunt hebben op de tevredenheid van uw klanten. Reserveer snel uw plek en ontdek de kracht van Customer Experience Design!Voor wie is deze opleiding bestemd?

De doelgroep voor deze gratis online sessie is breed en divers. Deze sessie is geschikt voor professionals die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de customer experience en klantgerichtheid in hun organisatie. Dit kunnen professionals zijn die werkzaam zijn in diverse sectoren, zoals marketing, sales, operationele processen, klantenservice, en management. Of u nu werkzaam bent in een grote onderneming, een KMO, een publieke of een non-profit organisatie, deze sessie biedt waardevolle kennis en inzichten die direct toepasbaar zijn in uw organisatie. Het is ideaal voor professionals die streven naar het creëren van positieve klantrelaties en het optimaliseren van de customer experience om zo de tevredenheid van klanten te verhogen.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Tijdens deze sessie leert u hoe u de klant centraal stelt in uw organisatie en hoe u de customer experience optimaliseert. U ontdekt welke belangrijke bouwblokken deel uitmaken van Customer Experience Design en hoe u deze toepast in uw eigen organisatie. Onze expert deelt waardevolle inzichten en praktische tips die u direct kunt gebruiken om uw klantgerichtheid te verbeteren.

Wilt u graag een opleiding aanpassen op maat van uw bedrijf?

Samen creëren we uw perfecte opleiding!

Foto Vanessa Aneca

Vanessa Aneca

Projectcoördinator

Ik wens een incompany opleiding

Een vraag over deze opleiding?

Wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel enthousiasme verder.

Stel uw vraag