E-learning EPC : EPC klein niet-residentieel – voorbeeld input in de software van gebouwschil en technieken


Stap voor stap input in certificatiesoftware EPC met telkens verwijzing naar het inspectieprotocol.
#200107
E-learning | Energie

Introductie

Deze opleiding is door het VEKA erkend voor 2 uur permanente vorming voor de energiedeskundige type A EPC 2022.

Het opmaken van een EPC voor een kleine niet-residentiële eenheid (KNR) is een nieuwe uitdaging die in deze opleiding in detail wordt behandeld.

 

 

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Specifiek met betrekking tot dit type EPC kent men de integrale inhoud van het inspectieprotocol, de manier van evaluatie en interpretatie voor EPC KNR en de wijze waarop dit in de software moet ingevoerd worden.

Omschrijving

Deze opleiding helpt u om op een correcte manier het inspectieprotocol toe te passen in de praktijk. U weet hoe u het inspectieprotocol moet interpreteren op de werkvloer en kent ook de manier hoe een EPC voor een kleine niet-residentiële eenheid in de EPC- software moet ingevoerd worden.

Na inschrijving krijgt u zo snel mogelijk de mail met opstartlink E-learning via pv@epc4u.be

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Energiedeskundige type A

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Methodologie

Digitaal via E-learning

Programma

Specifiek met betrekking tot dit type EPC kent men de integrale inhoud van het inspectieprotocol, de manier van evaluatie en interpretatie voor EPC KNR en de wijze waarop dit in de software moet ingevoerd worden.

Getuigschrift

SBM registreert jouw deelname in de Energieprestatiedatabank van het Vlaams Energieagentschap.

2020-107-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Luc Dedeyne is reeds sinds 1984 bezig met architectuur en energie. Door z'n praktische ervaring als architect, gekoppeld aan z'n passie voor energie heeft hij een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Luc Dedeyne is als energieconsulent het aanspreekpunt voor menig architect en EPB verslaggever. Bij items over energie en bouwen wordt Luc Dedeyne ook steevast door de verschillende media (radio, tv, geschreven pers,...) gecontacteerd. Vanuit deze positie is hij de persoon bij uitstek om deze materie toe te lichten.

Luc Dedeyne