Najaar 2024

Russisch voor gevorderde beginners

Zet uw volgende stappen in de Russische taal!

Introductie

Vervolg uw reis door de Russische taal & cultuur? Schrijf u in voor deze taalcursus met native taalcoach!

Omschrijving

Russisch voor gevorderde beginners.

Zette u al uw eerste stapjes in de Russische taal? Vervolg uw weg in deze taalcursus voor gevorderde beginners en verdiep u in de cultuur van Rusland. Onze taalopleiding is de ideale manier om de Russische taal te leren en uw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Onze Russische taalcursus is speciaal ontworpen voor gevorderde beginners en biedt flexibiliteit in uw eigen leertempo. Onze native taalcoaches helpen u bij het ontwikkelen van uw vaardigheden. We maken gebruik van interactieve en leuke methoden om uw leerervaring te verbeteren.

Schrijf u vandaag nog in voor onze Russische cursus en verdiep u in de pracht van deze boeiende taal en cultuur. Deze vaardigheden helpen u om uw horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken, zowel persoonlijk als professioneel. Vervolg nu uw taaltraject Russisch!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Uw huidig taalniveau: 0/A1. Het doelniveau van deze taalopleiding: A1.

Methodologie

Native Russische docente (die perfect Nederlands praat).

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Na het voltooien van de cursus Russisch voor absolute beginners ht u als deelnemer een goede basis om verder te gaan met je taalopleiding in deze reeks. U zal in staat zijn om uzelf voor te stellen, eenvoudige vragen te stellen en antwoorden te begrijpen, en korte gesprekken te voeren in het Russisch.

Naast de praktische taalvaardigheden krijt u als deelnemer ook een dieper begrip hebben van de Russische cultuur en maatschappij. U zal bijvoorbeeld meer weten over de rijke geschiedenis van Rusland, de beroemde Russische schrijvers en kunstenaars, en de verschillende regio's en tradities van het land.

Met deze kennis en vaardigheden zetu uw reis naar het leren van Russisch voort. En verbetert u uw communicatieve vaardigheden. Of u nu van plan bent om te reizen naar Rusland, te studeren of te werken met Russischsprekenden, of simpelweg uw kennis van talen uit te breiden, de cursus Russisch voor gevorderde beginners helpt u om uw doelen te bereiken en nieuwe kansen te ontdekken.

Wilt u graag een opleiding aanpassen op maat van uw bedrijf?

Samen creëren we uw perfecte opleiding!

Foto Vanessa Aneca

Vanessa Aneca

Projectcoördinator

Ik wens een incompany opleiding

Een vraag over deze opleiding?

Wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel enthousiasme verder.

Stel uw vraag