Najaar 2024

Russisch voor beginners

Zet uw eerste stappen in de Russische taal!

Introductie

Gefascineerd door de Russische taal & cultuur? Volg deze SBM taalcursus met native taalcoach!

Omschrijving

Russisch voor absolute beginners.

Leer Russisch met onze cursus voor absolute beginners en ontdek de cultuur van Rusland. Onze taalopleiding is de ideale manier om de Russische taal te leren en je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Onze Russische taalcursus is speciaal ontworpen voor absolute beginners en biedt flexibiliteit in jouw eigen leertempo. Onze native taalcoaches helpen je bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden. We maken gebruik van interactieve en leuke methoden om jouw leerervaring te verbeteren.

Schrijf je vandaag nog in voor onze Russische cursus voor beginners en ontdek de pracht van deze boeiende taal en cultuur. Deze vaardigheden helpen je om je horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken, zowel persoonlijk als professioneel. Start nu met jouw taalopleiding Russisch!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Uw huidig taalniveau: 0. Het doelniveau van deze taalopleiding: 0/A1.

Methodologie

Native Russische docente (die perfect Nederlands praat).

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

De taalopleiding Russisch voor absolute beginners omvat verschillende aspecten om de deelnemers te voorzien van een stevige basis van de Russische taal. Enkele van de belangrijkste onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn:

  • Het Russisch alfabet: de cursus begint met het leren van het Russisch alfabet en de juiste uitspraak van elk letterteken.
  • Basiswoordenschat: deelnemers zullen een uitgebreide basiswoordenschat leren om zichzelf te kunnen voorstellen, vragen te stellen en eenvoudige gesprekken te voeren in het Russisch.
  • Grammatica: deelnemers zullen zich vertrouwd maken met de basisgrammatica van de Russische taal, waaronder naamvallen, werkwoordsvervoegingen enzovoort.
  • Uitspraak: deelnemers zullen leren hoe ze de juiste uitspraak kunnen toepassen bij woorden en zinnen in het Russisch.
  • Luister- en spreekvaardigheid: door middel van interactieve oefeningen en opdrachten, zullen deelnemers hun luister- en spreekvaardigheid verbeteren en hun kennis toepassen in praktijksituaties.
  • Cultuur: deelnemers zullen een inleiding krijgen in de Russische cultuur en maatschappij, waaronder eten, muziek, kunst en geschiedenis.

Dit alles zal bijdragen aan een solide basis van de Russische taal voor absolute beginners en deelnemers de mogelijkheid bieden om op een effectieve en leuke manier te leren communiceren in het Russisch.

Bijkomende info

Bent u een particulier en hebt u geen recht op de kmo-portefeuille? Dan hebt u recht op 20% korting.

Wilt u graag een opleiding aanpassen op maat van uw bedrijf?

Samen creëren we uw perfecte opleiding!

Foto Vanessa Aneca

Vanessa Aneca

Projectcoördinator

Ik wens een incompany opleiding

Een vraag over deze opleiding?

Wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel enthousiasme verder.

Stel uw vraag