Najaar 2024

Italiaans - Initiatie (gevorderde beginners)

Zet uw volgende stappen in de Italiaanse taal!
  • KMO-portefeuille

Introductie

Vervolg uw reis door de Italiaanse taal en cultuur? Schrijf u in voor deze taalcursus met native taalcoach!

Omschrijving

Italiaans - Initiatie (voor gevorderde beginners)

Zette u al uw eerste stapjes in de Italiaanse taal? Vervolg uw weg in deze taalcursus voor gevorderde beginners en verdiep u in de cultuur van Italië. Onze taalopleiding is de ideale manier om Italiaans te leren en uw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Onze taalcursus is speciaal ontworpen voor gevorderde beginners en biedt flexibiliteit in uw eigen leertempo. Onze native taalcoaches helpen u bij het ontwikkelen van uw vaardigheden. We maken gebruik van interactieve en leuke methoden om uw leerervaring te verbeteren.

Schrijf u vandaag nog in voor onze Italiaanse cursus en verdiep u in de pracht van deze boeiende taal en cultuur. Deze vaardigheden helpen u om uw horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken, zowel persoonlijk als professioneel. Vervolg nu uw taaltraject Italiaans!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Uw huidig taalniveau: 0/A1. Het doelniveau van deze taalopleiding: A1.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Na het voltooien van de cursus Communiceren in het Italiaans - Initiatie (voor absolute beginners) hebt u als deelnemer een goede basis om verder te gaan met uw taalopleiding in deze reeks. U zult in staat zijn om uzelf voor te stellen, eenvoudige vragen te stellen en antwoorden te begrijpen, en korte gesprekken te voeren in het Italiaans.

Naast de praktische taalvaardigheden krijgt u als deelnemer ook een dieper begrip van de Italiaanse cultuur en maatschappij. U zult bijvoorbeeld meer weten over de rijke geschiedenis van Italië, de beroemde Italiaanse kunstenaars, en de verschillende regio's en tradities van het land.

Zet nu uw reis naar het leren van Italiaans voort. En verbeter zo uw communicatieve vaardigheden. Of u nu van plan bent uw kennis van talen uit te breiden, deze cursus (voor gevorderde beginners) helpt u om uw doelen te bereiken en nieuwe kansen te ontdekken.

Wilt u graag een opleiding aanpassen op maat van uw bedrijf?

Samen creëren we uw perfecte opleiding!

Foto Vanessa Aneca

Vanessa Aneca

Projectcoördinator

Ik wens een incompany opleiding

Een vraag over deze opleiding?

Wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel enthousiasme verder.

Stel uw vraag