Kwaliteit

Wil u de geheimen van continue verbetering ontdekken en bedrijven naar ongekende hoogten tillen? Wenst u zich te verdiepen in processen en systemen? Bent u klaar om de spil te worden van kwaliteitsmanagement? Dan zijn onze opleidingen Kwaliteit perfect voor u!

Onze kwaliteitsopleidingen zijn bestemd voor professionals die betrokken zijn bij kwaliteitsmanagement in hun bedrijf. Dit omvat medewerkers die de rol van kwaliteitscoördinator willen vervullen en deel willen uitmaken van interne auditteams.

In de kijker

Kwaliteitscoördinator

Kwaliteit is de sleutel tot succes! In de opleiding Kwaliteitscoördinator leert u hoe u een effectief kwaliteitsmanagementsysteem opzet, onderhoudt en verbetert. Of u nu al actief bent in verbeteringsprojecten of werkt bij de kwaliteitsdienst, deze opleiding biedt u de nodige kennis en vaardigheden om de kwaliteit van bedrijven naar nieuwe hoogten te brengen.

SBM-Subdomeinen_479x479-Kwaliteit.jpg

ONZE TROEVEN

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van kwaliteitsopleidingen en -bijscholingen. Zo blijft u volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Breed netwerk

Laat u ondersteunen en begeleiden door een breed netwerk van kwaliteitsexperts. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. We besteden maximale aandacht aan de praktijk, en werken uitsluitend met realistische cases.

Binnenkort binnen dit leerdomein

Opleidingen Kwaliteit

Interne auditor volgens ISO 9001:2015

Audits worden bij voorkeur volgens de beste praktijk voorbereid, planmatig uitgevoerd en op een begrijpelijke manier gerapporteerd. De tweede sessie is individuele begeleiding
  • icon Vanaf 07/12/2023
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 1165,00 excl. BTW
icon chevron right

Milieuzorgcoördinator - Basisopleiding

Door het volgen van deze "Basisopleiding tot Milieuzorgcoördinator" bekomt u inzicht in deze, in sommige gevallen toch wel complexe materie.
  • icon Vanaf 29/02/2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 8 sessie(s)
  • icon 970,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze projectcoördinator
Marcia Vansever