Automotive

Bent u gepassioneerd door wagens? Wilt u meer leren over autotechniek of -onderhoud? Ontdek de kracht van onze opleidingen Automotive - van spotrepair tot verkoop – en laat uw carrière accelereren! 

De opleidingen Automotive zijn bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in de autowereld en zijn/haar kennis en vaardigheden wil ontwikkelen. Ze zijn geschikt voor zowel beginners als professionals die hun carrière in de automotive-industrie willen versterken en uitbouwen.

In de kijker

Automotive - Basisopleiding autoverkoper: Totaaltraject

Ontdek de weg naar succes in de autoverkoop! Word een zelfverzekerde autoverkoper met ons totaaltraject: commerciële skills en autotechnische kennis in één. Ga voor een bloeiende carrière in de automotive wereld met deze basisopleiding.  

SBM-Subdomeinen_479x479-Automotive.jpg

ONZE TROEVEN

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van auto-opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Begeleiding door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in de autosector. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Blog

Op de baan met expert car control Frank Thuriaux

Leer defensief rijden en car control van expert Frank Thuriaux tijdens een boeiende sessie op het Mandescircuit. Ontdek praktische tips om gevaarlijke situaties te vermijden en verbeter uw rijvaardigheid op droge en natte ondergrond. 

Binnenkort binnen dit leerdomein

Opleidingen Automotive

Polieren

Als u ook uw voertuig, boot of moto helemaal terug wilt laten blinken als nieuw? Schrijf dan snel in voor onze opleiding polieren!
  • icon Vanaf 13/01/2024
  • icon Kortrijk
  • icon 9 sessie(s)
  • icon 710,00 excl. BTW
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze projectcoördinator 
Bart Hungenaert