Sociale wetgeving en payroll

De opleidingen Personeelsmanagement zijn bestemd voor HR-professionals, HR-managers, teamleiders en iedereen die praktijkgerichte kennis wil opdoen in personeelsbeleid, rekrutering, selectie, opleiding en andere HRM-gerelateerde domeinen. Deze opleidingen geven de deelnemers een diepgaand begrip van de belangrijkste aspecten van personeelsmanagement, en voorzien hen van de benodigde vaardigheden om effectief te opereren in het HR-veld. Of u nu een ervaren HR-professional bent die zijn/haar kennis wil uitbreiden of een nieuwkomer bent die een solide basis wil leggen. Bij SBM vindt u precies de opleiding die aan uw behoeften voldoet!

In de kijker

Human Resource Management

Wenst u verantwoordelijkheid op te nemen als hr-manager of hr-business partner? Heeft u nood aan de juiste HR-instrumenten om het concurrentiële en strategische voordeel van uw organisatie blijvend te ondersteunen. Wenst u te weten hoe data in HR-processen kunnen ingezet worden? Wenst u een totaalbeeld van HR, gebaseerd op werkbare theorieën en praktijkervaring van docenten en cursisten? Dan is deze opleiding Human Resource Management perfect voor u! 

Onze troeven

Uitgebreid aanbod

De cursussen binnen het domein 'Personeelsmanagement' richten zich op de diverse aspecten van de HR-cyclus, zoals geïllustreerd in het diagram hiernaast. De 8 cruciale facetten in HR vormen hierbij de leidraad. Of het nu gaat om het opstellen van een opleidingsplan, wervingsprocessen, of het trainen van medewerkers, ons uitgebreid aanbod aan opleidingen biedt u ongetwijfeld de mogelijkheid om de juiste cursus voor uw behoeften te vinden.

Experts in personeelsmanagement

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in personeelsmanagement. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Blog

Effectief samenwerken kun je leren

Sommige technische medewerkers moeten omgaan met weerstand rond change.  Om hen daarvoor de nodige handvaten aan te bieden, werkte Atlas Copco samen met SBM een soft skills programma uit voor functioneel leidinggevenden. We spraken met Nathalie Goos, Team Learning & Development bij Atlas Copco.

Nieuws

Check of uw bedrijf inhaakt op de 4 trends in L&D

Ontdek hier hoe uw bedrijf een voortrekkersrol kan spelen in Learning & Development! Zet in op inspirerende leervormen, betrokken managers en keuzevrijheid voor medewerkers. Is uw bedrijf klaar voor de toekomst van leren?

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Steven Soenen