ADR

Wilt u gevaarlijke goederen op een veilige manier vervoeren? Wenst u uw ADR-getuigschrift te behalen of vernieuwen? Bij SBM bent u aan het juiste adres! Ontdek onze ADR-opleidingen en word een expert in het transport van gevaarlijke ladingen.

De opleidingen ADR zijn bestemd voor chauffeurs die gevaarlijke goederen over de weg vervoeren of hiermee in contact komen. Het ADR-certificaat is verplicht voor het vervoer van gevaarlijke stoffen in tanks of verpakkingen.

In de kijker

ADR-Chauffeur / tankvervoer CAT II (incl. examen)

Wenst u uw ADR-getuigschrift te behalen voor het vervoer van gevaarlijke goederen in grote tanks? SBM organiseert de wettelijk verplichte opleiding, regelt de inschrijving voor het examen ‘ADR TANK cat II’ en garandeert chauffeurs een reële slaagkans. Slaagt u voor het examen? Dan ontvangt u een getuigschrift dat 5 jaar geldig is.

SBM-Subdomeinen_479x479-ADR.jpg

ONZE TROEVEN

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in ADR. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job. 

Binnenkort binnen dit leerdomein

Opleidingen ADR

ADR - chauffeur / Basiscursus collivervoer CAT I

Wettelijke verplichte opleiding met examen voor chauffeurs van gevaarlijke goederen die een 5 jaar geldig ADR-getuigschrift wensen te bekomen.
  • icon 25/11/2023
  • icon Brugge
  • icon 5 sessie(s)
  • icon Vanaf 460,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze projectcoördinator 
Laurence Binst