Multimedia (foto, video …)

Wilt u uw creatieve visie omzetten in professionele foto’s, video’s en meer? Bent u klaar om de fijne kneepjes van fotografie, videoproductie en meer te leren? Met een opleiding Multimedia (foto, video …) brengt u uw merkverhaal visueel tot leven.   

De opleidingen Multimedia (foto, video …) zijn bestemd voor medewerkers die hun kennis en vaardigheden van fotografie, videografie en geluid willen verbeteren.  

In de kijker

Professionele camera- en filmtechnieken - basis

Bent u een videoproducer die alle camera- en filmtechnieken onder de knie wil krijgen? Wilt u graag aan de slag met professionele camera’s en armaturen? In deze basisopleiding leert u de finesses van camerabewegingen, basisbelichting en geluid bij video. Met praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding in kleine groepen leert u professionele studio- en reportageopdrachten filmen. Maak u klaar om de magie van videoproducties te onthullen!

SBM-Domeinen_479x479-ICT_Multimedia.jpg

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen in multimedia. Zo houdt u uw camera- en filmtechnieken volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door professionals

Laat u ondersteunen en begeleiden door professionals in foto- en videografie. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Binnenkort binnen dit leerdomein

Opleidingen Multimedia

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega

Nele Depecker