Financieel management

Fiscaliteit

Voelt u zich soms overweldigd door de snelle veranderingen in belastingwetgeving? Uw klanten verwachten een heldere uitleg die up-to-date is. Met de fiscale opleidingen van SBM kan u die uitdaging meteen aangaan. 

Liever op maat?

Kiest u liever voor een persoonlijk traject?
Volledig op maat en op individueel of groepsniveau. Ontdek de mogelijkheden.

In de kijker

Grondige cursussen

Graag met vertrouwen door fiscale vraagstukken navigeren? Na onze grondige cursussen bent u in staat om strategisch advies te geven, risico’s te beheersen en kansen te identificeren die andere misschien over het hoofd zien.

In de kijker

Deze opleidingen wilt u niet missen

Opleidingen fiscaliteit

Bekijk alle opleidingen binnen dit thema
Geen lid van de Club Fiscale Actualiteit? Geen probleem! U kunt zich nog steeds aanmelden voor het event met Michel Maus voor slechts €160.
  • icon Diverse locaties
  • icon 1 sessie
  • icon 160,00 excl. BTW
Deze cursus begint van nul en geeft u een grondig, systematisch en praktijkgericht overzicht van de btw-materie.
  • icon Diverse locaties
  • icon 8 sessie(s)
  • icon 1100,00 excl. BTW
Met de updatesessie ben je helemaal mee met de belangrijkste wijzigingen in aangifte vennootschapsbelasting aanslagjaar 2024.
  • icon Webinar
  • icon 1 sessie
  • icon 270,00 excl. BTW
Kristoff Temmerman.jpg
Quote image
Elk jaar voorzien we noemenswaardig tijd én budget om aan training te spenderen.
Kristoff Temmerman
BCB Leader Transition & Support bij TriFinance

Altijd een troef!

De Club fiscale actualiteit | De BTW club

Wim legt uit waarom hij erbij is.

 

Alles zelf opvolgen? Onmogelijk!  

 “Ik zit intussen al een jaar of zes in de club en vind de combinatie van administratie en praktijk heel interessant”, vertelt Wim. “De clubformule brengt die twee dichter bij elkaar, wat het voor ons als deelnemers nog veel boeiender maakt.” 

Waarom hij al enkele jaren trouwe bezoeker is? 

 “Fiscaliteit is belangrijk in mijn vak. Jammer genoeg gaan zekerheid en fiscaliteit in België niet goed samen. Als je de actualiteit niet opvolgt, loop je zo achter. Alles zelf bijhouden is quasi onmogelijk. Consequent naar sessies van de Club fiscale actualiteit komen, zorgt ervoor dat ik nooit iets belangrijks mis. Ik heb niet de ambitie om fiscaal expert te worden, maar ik wil wel met alle belangrijke aspecten mee zijn.” Digitaal lesgeven is een blijvertje Live in een zaal kan een artiest toch net iets meer schwung in zijn optreden leggen. 

 

Alle sessies vinden plaats op de prachtige locatie van het Skyline Park in Izegem. Bent u verhinderd of geeft u sowieso de voorkeur aan digitaal volgen? Dan bent u welkom om de sessies via de livestream te volgen.  

Wim is vastbesloten om de sessies ter plaatse te volgen. “Dat zorgt voor minder afleiding en houd je beter bij de les. Ik ben ervan overtuigd dat je meer opsteekt als je live volgt dan vanop afstand”, klinkt het beslist.  

Wie is Wim De Wulf? 
Zelfstandig consultant. Ondersteunt bedrijven in hun financiële organisatie. Ervaren lesgever, maar ook al zes jaar deelnemer van de Club fiscale actualiteit. 

 

Een traject net zo uniek als uw organisatie

Een unieke leerervaring blijft hangen.
Bent u klaar om een gepersonaliseerd leertraject te starten? Samen stippelen wij uw incompany training uit. 

SBM_Medewerkers_EVA_256x256.jpg
Els Vanacker