Lerende netwerken

SBM en heel wat bedrijven uit de regio slaan de handen in elkaar om in functie van hun noden gerichte opleidingsprogramma’s op te stellen. Deze opleidingen zijn niet noodzakelijk functiegebonden en kunnen voor de medewerker zowel beroepshalve als privé een verrijking zijn.

Iedereen LEERT!

Iedereen Leert

Als consortium van bedrijven met een open visie over opleiding kent ‘iedereen LEERT!’ een succesvolle uitbouw.

De iedereen LEERT! bedrijven financieren de opleidingen en de medewerkers investeren hun vrije tijd. Beide partijen investeren dus wederzijds in de groei van kennis en vaardigheden.

Binnen het netwerk worden ondertussen opleidingen aangeboden in bijna alle Vlaamse regio’s. Meer en meer bedrijven (h)erkennen de noodzaak van het levenslang leren waarbij zowel een professionele als een persoonlijke groei beoogd wordt.

Bekijk de lijst met deelnemende bedrijven per regio.

Meer info? Wij komen graag bij u langs.

Lieselotte Uijttenhove 
Contacteer Lieselotte 078 353 638

Talent-netwerk

Talent

West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen
Ad Ultima Group – Bayer - BMSvision – CERM – CCV – Comma – Creax – Easypay group – Ingenium – Savaco – Servaco – Soft Naert – Televic – Value Square - Vandelanotte – Vyncke – Wiels & Partners – X-power

Maak kennis met ‘Talent’, iets wat iedereen bezit en ook bij iedereen ten volle ontplooid kan worden. Dit kennisnetwerk richt zich op bedrijven die voornamelijk met kenniswerkers of hoger opgeleiden werken. Alles draait rond levenslang leren en ontwikkelen in de heersende kenniseconomie. De persoonlijke groei en blijvende inzetbaarheid van iedere werknemer staat centraal.

Er wordt halfjaarlijks een opleidingsaanbod opgesteld, specifiek gericht op het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en attitudes. Dit aanbod wordt telkens in samenspraak met alle betrokken bedrijven opgemaakt en is enkel toegankelijk voor werknemers van de deelnemende bedrijven.

Meer info? Wij komen graag bij u langs.

Lieselotte Uijttenhove 
Contacteer Lieselotte 078 353 638

 

get in touch