testimonial

Quote Image

SBM is sterk in planning van opleidingsmomenten. Dat bespaart ons veel tijd.

Greet De Troetsel

administratief medewerker en contactpersoon

Goederenchauffeurs moeten naast een rijbewijs C ook een attest ‘vakbekwaamheid’ kunnen voorleggen, gekend als ‘code 95’. Sinds 2009 moeten ze dit behalen via een examen. Om dit attest te behouden zijn de chauffeurs verplicht om elke vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Intradura doet sinds 2018 beroep op SBM voor de expertise en uitgebreide opleidingsmogelijkheden in transport.
Intradura staat in voor het afvalbeheer van 19 gemeenten in de westrand van de provincie Vlaams-Brabant. 

 

Foto

Greet De Troetsel, administratief medewerker en contactpersoon voor het inplannen van de opleidingen vakbekwaamheid, licht de samenwerking toe.

“Via een inhouse opleiding plant en coördineert SBM  een gevarieerd opleidingspakket in functie van code 95, specifiek op maat van Intradura. Per opleidingssessie krijgen zo’n 20 deelnemers een refresh of update van verplichte skills. Ervaren docent Lorenzo Dejaegere stond in voor de praktijklessen. Voor de verplichte nascholing is binnen elk transportthema minstens 1 module te volgen én is minstens 1 module te volgen met 3 uur achter het stuur.  Wij kozen voor een mix van expertises, dit keer met bijzondere aandacht voor verkeersagressie, ecodrive, BBS (behaviour based safety) én rij- en rusttijden.

Ontzorging bij de verplichte bijscholingen

Wenst u zelf de coördinatie te doen voor de bijscholing van uw medewerkers? Bekijk dan hier het reguliere code95/ADR aanbod.
Doet u graag beroep op de deskundige begeleiding van SBM om u te ontzorgen bij het verplichte opleidingsbeleid inzake vakbekwaamheid en ADR? SBM stippelt met plezier een compleet traject in company uit. Contacteer SBM vrijblijvend voor meer informatie.

 

Grote troef van SBM is de snelle, deskundige service. SBM is sterk in planning van opleidingsmomenten. Dat jullie de opleidingsgegevens van onze cursisten verwerken en opvolgen bespaart ons veel tijd. De digitale, interactieve lessen worden door onze medewerkers zeer geapprecieerd. Daarnaast is er ook ruimte voor vragen en problematieken die bij de chauffeurs leven.”

Foto