IT Office en multimedia

Bent u op zoek naar een (incompany) training die uw ICT-vaardigheden naar een hoger niveau tilt? Met een cursus IT Office en multimedia wordt u een professional in het optimaliseren van workflows, creëren van multimediale content en meer! 

Kantoorsoftware

Grafisch design

Multimedia (foto, video …)

Technisch ontwerp

De opleidingen IT Office en multimedia zijn bestemd voor elke zakelijke of particuliere eindgebruiker van toepassingen, apps of services. Of u nu een beginner bent die zijn basisvaardigheden wil aanscherpen of een gevorderde gebruiker die zijn kennis wil uitbreiden, deze opleidingen bieden de juiste ondersteuning en begeleiding om succesvol te zijn in de digitale wereld.

In de kijker

Power BI: van data tot rapport – Gevorderd

Tijdens deze praktijkgerichte cursus ontvangt u een introductie tot data-analyse en visualisatie. U maakt kennis met de apps Power Query, PowerPivot en Power BI, hierbij ligt de nadruk op Power BI. Deze cursus geeft u de handvaten om uw bedrijfsgegevens in rapportage te gieten, in een vorm die voor u het beste werkt! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van cursussen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in IT Office en multimedia. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Verdiep uw basiskennis van InDesign. Ontdek meer over de interactieve en creatieve mogelijkheden en methodes die het werkproces vereenvoudigen en automatiseren.
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 625,00 excl. BTW
In deze opleiding leert u nieuwe functies en werkwijzen in Excel aan om efficiënter aan de slag te gaan!
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 515,00 excl. BTW
Bespaar tijd met het automatiseren van terugkerende handelingen in Excel. Maak gebruik van VBA!
  • icon Diverse locaties
  • icon 6 sessie(s)
  • icon Vanaf 860,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Nele Depecker