Techniek

Bent u gefascineerd door techniek? Wilt u uw technische kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Kies voor een opleiding Techniek en ontdek de kracht van innovatie en de mogelijkheden van technologische vooruitgang. 

Binnen dit domein hebben we specifieke aandacht voor

De opleidingen Techniek zijn bestemd voor professionals en technische liefhebbers die hun kennis, vaardigheden en expertise willen vergroten. Ze zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren technici, ingenieurs, ontwerpers en iedereen die geïnteresseerd is in technische disciplines en toepassingen.

In de kijker

Storingstechnicus industriële elektriciteit

Interesse in een carrière als storingstechnicus? Wilt u storingen in het machinepark of bij productielijnen van een bedrijf opsporen en herstellen in een minimum van tijd? Dan is de opleiding ‘Storingstechnicus industriële elektriciteit’ precies wat u zoekt. Leer de knepen van het vak, voorkom kostbare productiestilstanden en word dé onmisbare schakel in elk bedrijf! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod, of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in techniek. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Essentiële commerciële kennis en vaardigheden in autoverkoop
  • icon Kortrijk
  • icon 10 sessie(s)
  • icon 750,00 excl. BTW
Een mooie start of aanvulling van uw carrière als showroomverkoper in de automobielsector!
  • icon Kortrijk
  • icon 16 sessie(s)
  • icon 1150,00 excl. BTW
Wilt u ook uw voertuig, boot of moto helemaal terug laten blinken als nieuw? Schrijf dan snel in voor onze opleiding SPOTREPAIR!
  • icon Kortrijk
  • icon 8 sessie(s)
  • icon 710,00 excl. BTW

Nieuws

Innovatieve leeroplossingen voor de industrie 4.0

De industrie 4.0 vraagt om vernieuwende leermethoden! Bent u klaar om te ontdekken hoe innovatieve leertechnologieën de werkvloer veroveren? Leer van getuigenissen uit de bedrijfswereld en ontdek waarom 'terug naar papier' geen optie meer is. Bereid u voor op een leerrevolutie! 

Wilt u meer weten?

Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Heidi Desomer