IT Office en multimedia

Bent u op zoek naar een (incompany) training die uw ICT-vaardigheden naar een hoger niveau tilt? Met een cursus IT Office en multimedia wordt u een professional in het optimaliseren van workflows, creëren van multimediale content en meer! 

Binnen dit domein hebben we specifieke aandacht voor

Kantoorsoftware

Grafisch design

Multimedia (foto, video …)

Technisch ontwerp

De opleidingen IT Office en multimedia zijn bestemd voor elke zakelijke of particuliere eindgebruiker van toepassingen, apps of services. Of u nu een beginner bent die zijn basisvaardigheden wil aanscherpen of een gevorderde gebruiker die zijn kennis wil uitbreiden, deze opleidingen bieden de juiste ondersteuning en begeleiding om succesvol te zijn in de digitale wereld.

In de kijker

Power BI: van data tot rapport – Gevorderd

Tijdens deze praktijkgerichte cursus ontvangt u een introductie tot data-analyse en visualisatie. U maakt kennis met de apps Power Query, PowerPivot en Power BI, hierbij ligt de nadruk op Power BI. Deze cursus geeft u de handvaten om uw bedrijfsgegevens in rapportage te gieten, in een vorm die voor u het beste werkt! 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van cursussen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in IT Office en multimedia. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

In deze opleiding leert u nieuwe functies en werkwijzen in Excel aan om efficiënter aan de slag te gaan!
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon 515,00 excl. BTW
Data-analyse en visualisatie met Excel en Power BI
  • icon Diverse locaties
  • icon 6 sessie(s)
  • icon 795,00 excl. BTW
Optimaliseer uw SharePoint omgeving om de samenwerking en efficiëntie binnen uw organisatie te verhogen!
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 310,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Nele Depecker