Welzijn op het werk

Op zoek naar meer energie en veerkracht op het werk? Wilt u stress verminderen en gezonder leven? Ontdek onze opleidingen Welzijn op het werk en transformeer uw werkplek in een bron van vitaliteit!

De opleidingen Welzijn op het werk zijn bestemd voor alle werknemers, werkgevers en leidinggevenden die een veilige en gezonde werkomgeving willen bevorderen en de kwaliteit van het werk willen verbeteren.

In de kijker

Fit en energiek op uw werkplek

Wilt u gezondheidsproblemen en stress bij zittend werk effectief aanpakken? In de training ‘Fit en energiek op uw werkplek’ leert u 5 eenvoudige yogabewegingen (Lu Jong) die zich specifiek richten op de probleemzones bij zittend werk. Daarnaast ontdekt u een oogbeweging die de spanning wegneemt die veroorzaakt wordt door beeldschermwerk. Op het einde van de training bent u in staat om alle oefeningen uit te voeren in slechts 12 minuten! 
 

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in Welzijn op het werk. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Hartcoherentietraining is wetenschappelijk onderbouwd en wordt succesvol ingezet bij onder andere burn-out, angsten en hyperventilatie - zowel preventief als curatief.
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 160,00 excl. BTW
Voelt u zich geradbraakt na een dag computerwerk? Deze workshop zal u duidelijk maken hoe klachten ontstaan en hoe ze kunnen voorkomen of opgelost worden.
  • icon Diverse locaties
  • icon 1 sessie
  • icon 115,00 excl. BTW
Correcte houdingen tijdens het werken! In deze workshop worden 5 eenvoudige, effectieve bewegingen (Lu Jong) aangeleerd die zich specifiek richten op de probleemzones.
  • icon Online
  • icon 1 sessie
  • icon 85,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega 
Tom Vandecasteele