Veiligheid, milieu en kwaliteit

Wilt u uw carrière naar een hoger niveau tillen en een expert worden op het gebied van veiligheid, milieu en/of kwaliteit? Wilt u uw bedrijf veiliger en duurzamer maken? Kies voor een opleiding veiligheid, milieu en kwaliteit, en maak het verschil!

Liever op maat?

Kiest u liever voor een persoonlijk traject?
Volledig op maat en op individueel of groepsniveau. Ontdek de mogelijkheden.

Onze opleidingen in veiligheid, milieu en kwaliteit zijn bestemd voor verschillende doelgroepen. We bieden veiligheidsopleidingen aan voor preventieadviseurs, bedrijven die veiligheidsprocedures willen implementeren en werknemers in VCA-gecertificeerde bedrijven. Onze milieuopleidingen zijn gericht op milieucoördinatoren, milieuverantwoordelijken, energiedeskundigen en professionals die met milieukwesties en duurzaamheid te maken hebben. Tot slot zijn onze kwaliteitsopleidingen ideaal voor professionals die betrokken zijn bij kwaliteitsmanagement. Dit omvat medewerkers die de rol van kwaliteitscoördinator willen vervullen of deel willen uitmaken van interne auditteams in een ISO9001-gecertificeerd bedrijf.

veiligheidsopleidingen

Deze opleidingen wilt u niet missen

Opleidingen veiligheid, milieu en kwaliteit

Aan de slag met duurzaamheidsrapportering? Schrijf u nu in voor deze praktijkgerichte opleiding en coaching!
  • icon Diverse locaties
  • icon 3 sessie(s)
  • icon Vanaf 1120,00 excl. BTW
Hernieuw bij ons uw attest heftruckbestuurder voor een geldigheidsduur van 5 jaar.
  • icon Diverse locaties
  • icon 1 sessie
  • icon Vanaf 215,00 excl. BTW
Kandidaat asbestdeskundigen inventarisatie die gecertificeerd willen worden en een goede basiskennis asbest willen verwerven.
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 570,00 excl. BTW

In de kijker

Preventieadviseur niveau 2

Word de waakhond van het veiligheids- en preventiebeleid van uw bedrijf! Als preventieadviseur niveau 2 fungeert u als raadgever en coördinator m.b.t het welzijnsbeleid. U bent een waardige gesprekspartner van de werkgever, het management, de werknemers en hun afgevaardigden, de verzekeringsmaatschappijen, de overheidsdiensten en alle ondersteunende externe diensten.

Een traject net zo uniek als uw organisatie

Een unieke leerervaring blijft hangen.  Bent u klaar om een gepersonaliseerd leertraject te starten? Samen stippelen wij uw incompany training uit.

Marcia Vansever
Marcia Vansever