IT Pro

Bent u klaar om uw carrière naar nieuwe hoogten te brengen in de dynamische wereld van IT? Wilt u de nieuwste technologieën omarmen en een expert worden in uw vakgebied? Dan zijn onze opleidingen IT Pro ideaal voor u! Zo wordt u een onmisbare schakel in de digitale transformatie van bedrijven.  

Cybersecurity en privacy

Business innovation en technology trends

IT project en service management

Business en data analyse

IT infrastructuur (IT network, server infrastructure en tools)

De opleidingen IT Pro zijn bestemd voor (toekomstige) IT-professionals en -managers, netwerk- en systeembeheerders, administrators, IT-infrastructuurarchitecten, programmeurs, softwareontwikkelaars en -architecten, cybersecurityexperts, ethische hackers, beveiligingsingenieurs, analisten en forensisch onderzoekers, GDPR- en gegevensbeschermingsexperts, IT-project en service managers, data- en businessanalisten, business innovation managers en meer.  

In de kijker

C# Software Architect

De software architect is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de high-level architectuur van toepassingen. In deze 7-daagse opleiding leert u hoe u concreet een nieuw softwareproject opstart, welke keuzes u moet maken en welke architecturen beschikbaar zijn. Na deze opleiding kan u van a tot z uw project beheren.

Onze troeven

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod IT Pro-opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door ICT-specialisten

Laat u ondersteunen en begeleiden door ICT-specialisten. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

Maak een flexibele overgang in nieuwe manieren van werken in een steeds veranderende digitale wereld!
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 1355,00 excl. BTW
Als Microsoft 365 Administrator zorgt u voor de correcte configuratie voor een beveiligde werkomgeving!
  • icon Diverse locaties
  • icon 6 sessie(s)
  • icon Vanaf 980,00 excl. BTW
Pas de NSI2 wetgeving toe en maak uw bedrijf 'future proof' tegen cyberaanvallen en bedreigingen!
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 490,00 excl. BTW

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze collega
Nele Depecker