Persoonlijke vaardigheden

Wilt u leren hoe u stress en werkdruk kunt verminderen, uw focus kunt verbeteren en uw productiviteit kunt verhogen? Wenst u uw communicatieve en sociale vaardigheden verder aan te scherpen? Dat en meer leert u in onze opleidingen Persoonlijke vaardigheden! 

Binnen dit domein hebben we specifieke aandacht voor

De opleidingen Persoonlijke vaardigheden zijn bestemd voor iedereen die hun professionele ontwikkeling en persoonlijke groei wil bevorderen. Of u nu uw communicatievaardigheden, timemanagement, conflicthantering of assertiviteit wilt verbeteren, deze trainingen helpen u om zelfverzekerd en succesvol in het leven te staan.

In de kijker

Spreken voor publiek

Moet u binnenkort voor publiek spreken en breekt het zweet u al uit? Wilt u met zelfvertrouwen en impact leren presenteren? In de opleiding Spreken voor publiek leert u stapsgewijs een boeiende en beklijvende speech of presentatie geven. Geen knikkende knieën meer, maar met een glimlach op het podium! 

SBM-Domeinen_479x479-Persoonlijke_Vaardigheden.jpg

ONZE TROEVEN

Ruim aanbod

Geniet van een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijft u volledig up-to-date. Of u nu kiest voor een training uit het open aanbod of een bedrijfsopleiding op maat, SBM staat voor u klaar.

Ondersteuning door experts

Laat u ondersteunen en begeleiden door experts in persoonlijke vaardigheden. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld, en delen met veel plezier hun ervaring en expertise.

Praktijkgerichte aanpak

Profiteer van onze praktijkgerichte aanpak. Dankzij onze hands-on trainingen kan u uw verworven kennis en vaardigheden meteen toepassen in uw job.  

BLOG

10 tips om een burn-out te voorkomen

1 op de 10 Belgische werknemers kampt met een burn-out. 40% heeft regelmatig last van stress en 8% vreest zelfs voor een burn-out. Zorgnet Vlaanderen is zich - als grootste werkgever uit de zorg - al langer bewust van het probleem en verspreidt daarom 10 tips om een burn-out te voorkomen.

BINNENKORT BINNEN DIT LEERDOMEIN

Opleidingen Persoonlijke vaardigheden

Spreken voor publiek

U geeft regelmatig presentaties voor een groep of publiek? Vlot presenteren wordt een fluitje van een cent.
  • icon Vanaf 29/11/2023
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • icon Vanaf 620,00 excl. BTW
icon chevron right

Training moeilijke gesprekken voeren

Deze sessie leert u op een effectieve en efficiënte manier een moeilijk of slechtnieuwsgesprek te voeren zonder de relatie met de medewerker in gevaar te brengen.
  • icon Vanaf 06/12/2023
  • icon Gent
  • icon 2 sessie(s)
  • icon Vanaf 310,00 excl. BTW
  • KMO-portefeuille
icon chevron right

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over een opleiding?
Of denkt u eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 
Contacteer onze projectcoördinator 
Steven Soenen