Google SEO-Copywriting


Mik op een jarenlange Google-toppositie (zonder ervoor te betalen)
#200127
Webinar | Marketing en communicatie

Omschrijving

Schrijven voor Google - de nr. 1 SEO copywriting training in Vlaanderen!

Schrijft u webteksten? Dan dient u twee heren. U verleidt de lezer van vlees en bloed om in te gaan op uw aanbod. Maar daarvoor moet u hem wel eerst op uw website krijgen. En dat lukt alleen als u ook Google om uw vinger windt.

In deze training leert u de eisen van Google én die van uw klant tegelijk inwilligen. U danst op het slappe koord van SEO-copywriting. Slap omdat technische vereisten en gezond verstand elkaar voor de voeten lopen. Slap omdat SEO-teksten niets opleveren zonder een globale SEO-aanpak.

  • Mik op een jarenlange Google-toppositie - zonder te betalen voor Adwords
  • Breng de andere factoren voor SEO-succes in kaart met uw checklist
  • Kaap uw klanten voor de neus van uw concurrenten weg

U leert het van een absolute topexpert!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor iedereen die mikt op een jarenlange Google-toppositie zonder te betalen voor Adwords en klanten voor de neus van zijn concurrenten wil wegkapen.

Programma

Training van 6 uur

  • Deel 1: de 4 SEO-pijlers. Baken het SEO-speelveld af.
  • Deel 2: SEO-copywriting. Overtuig Google én uw prospecten met uw webteksten.

 

Méér dan SEO-copy

Is SEO-copywriting zaligmakend? Nee, het betekent zelfs… niets zonder de drie andere SEO-factoren: techniek, populariteit en onderhoud. Die komen dan ook eerst aan bod. Zo weet u precies welke struikelblokken u moet (laten) opruimen en hoe gevarieerd uw SEO-arsenaal is. Dan gaan we aan de slag met het eigenlijke 'schrijven voor Google' - concreet en to-the-point.

Hete SEO-hangijzers

Alle hete hangijzers van SEO-copy komen aan bod. Landingspagina's, dubbele content, mobiel zoeken, trefwoordenonderzoek, Nederlands-Vlaams, enzovoort. Alleen SEA (Google-advertenties) laten we links liggen wegens niét gratis.

Geen technische knobbel

Wees gerust: uw trainer is… geen techneut. Hij gidst u dus in mensentaal door het SEO-bos. En maakt u intussen attent op 'black hat SEO'-gevaar én op plukrijpe Google-vruchten.

Google-klanten centraal

De insteek van deze training is eenvoudig: Google wil zijn klanten op hun wenken bedienen. Lees: wie naar informatie zoekt, zo snel mogelijk naar de aangewezen website leiden. Bent u mee met die zienswijze? Dan wordt het SEO-schaakspel plots zonneklaar. En begrijpt u waarom Google van 'leveranciers' zoals u, eist wat het eist. Meer nog: u voorspelt het.

PowerPoint? Weg ermee

Verwacht u een alomvattende PowerPoint-presentatie? Dan bent u er aan voor de moeite. Want vanaf de eerste minuut gaat we samen met live internetpagina's aan de slag. (Ja, ook die uw eigen website, als u dat graag hebt.) We nemen ze onder de loep en kneden de webteksten tot SEO-krachtvoer.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
donderdag 17/11/2022 09:00 12:00
donderdag 24/11/2022 09:00 12:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Contact

  • T: 078 35 36 38
  • Kevin@sbm.be