SketchUp gevorderd: SU Podium, snel en eenvoudig renderen van modellen


Voeg fotorealisme toe aan uw SketchUp Pro model
#180045
Opleiding | IT Media

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding zal u uw SketchUp modellen met SU Podium kunnen omzetten in fotorealische presentaties.

Introductie

Easy to learn, beautiful, photorealistic rendering. Bring your drawings to life faster than ever.

Omschrijving

Podium is een render plugin voor SketchUp. Deze software laat toe om een SketchUp model om te zetten in een realistische foto door middel van texturen, kleuren en schaduw. SU Podium is eenvoudig in gebruik en vereist geen geavanceerde kennis van renderingstechnieken. Door de gemakkelijke interface boekt u met deze plugin in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bestemd voor SketchUp gebruikers die met behulp van SU Podium fotorealistische presentaties van hun SketchUp-modellen willen maken.

Voorkennis

Basiskennis SketchUp is noodzakelijk voor deze opleiding.

Voor aanvang van de cursus wordt verwacht dat u een account heeft aangemaakt op https://www.sketchup.com/

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kunt u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kunt en uw investering blijft renderen. Bovendien kunt u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van korting via de KMO-portefeuille.

Programma

 • definiëren en gebruik van layers
 • aanmaak van een vitruele wandeling (film)
 • SketchUp tekeningen voorbereiden op het renderen
 • plaatsen van lichtpunten/spiegelende oppervlakken
 • plaatsen van voorgeprogrammeerde lichtpunten
 • maken van 360° panorama-gerenderde beelden

Lesdata

Datum Startuur Einduur
dinsdag 03/05/2022 18:30 21:30
dinsdag 10/05/2022 18:30 21:30

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

 • SBM Roeselare
 • Oostnieuwkerksesteenweg 111
 • 8800 Roeselare
Bekijk op Google Maps

Contact

 • T: 078 35 36 38
 • Kevin@sbm.be