Professioneel renovatie-advies voor "Renuveren" van F naar A


Hoe u als 'energiedeskundige A+' uw opdrachtgever kunt begeleiden met een professioneel renovatieadvies.
#210326
Webinar | Energie

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na de opleiding is de cursist in staat de eigenaar te adviseren in de renovatiestrategie voor zijn woning of appartement. U kunt de te nemen maatregelen concreet duiden, de impact op het energiebesparing voorstellen en berekenen binnen welke termijn de investering terug verdiend is. U bent in staat om de volgorde van de te kiezen maatregelen te bepalen en rekening houdende met het beschikbare budget een plan van aanpak op te stellen.

Introductie

Deze opleiding is bij het VEKA aangevraagd voor 4 uur permanente vorming voor de energiedeskundige type A EPC 2022.

Naast het opmaken van het EPC van de as build situatie wil de eigenaar weten wat en hoe er moet gerenoveerd worden. Met deze opleiding kan u een beter advies geven over de juiste aanpak en de mogelijkheden bij renovatie, vertrekkende van het EPC. .

 

Omschrijving

Deze opleiding richt zich op het leren interpreteren van de renovatiestrategie conform de lange termijn doelstelling, rekening houdende met het bouwbudget, de bouwkundige toestand en de kwaliteit van de bestaande technische installaties. U bent na deze opleiding ook op de hoogte om het 'renuvatiebudget' te verhogen. Deze opleiding maakt van u een energiedeskundige type A+, de meerwaarde voor uw klant die belang stelt in een professionele aanpak voor renovatie.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

De energiedeskundige type A die zich wil onderscheiden door te excelleren in kwalitatief renovatie advies voor de opdrachtgever en niet langer het goedkoopste EPC wil maken.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Methodologie

Op locatie (standaard) of via interactieve webinar (corona-modus)

Programma

  • Leren interpreteren van de renovatiestrategie conform de lange termijn doelstelling,

rekening houdende met het bouwbudget, de bouwkundige toestand en de kwaliteit van de bestaande technische installaties.

  • U bent na deze opleiding ook op de hoogte om het 'renuvatiebudget' te verhogen..

Lesdata

Datum Startuur Einduur
maandag 21/11/2022 19:00 21:00
maandag 28/11/2022 19:00 21:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Contact

  • T: 078 35 36 38
  • Kevin@sbm.be

Getuigschrift

SBM registreert jouw deelname in de Energieprestatiedatabank van het Vlaams Energieagentschap.

2021-326-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Luc Dedeyne is reeds sinds 1984 bezig met architectuur en energie. Door z'n praktische ervaring als architect, gekoppeld aan z'n passie voor energie heeft hij een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Luc Dedeyne is als energieconsulent het aanspreekpunt voor menig architect en EPB verslaggever. Bij items over energie en bouwen wordt Luc Dedeyne ook steevast door de verschillende media (radio, tv, geschreven pers,...) gecontacteerd. Vanuit deze positie is hij de persoon bij uitstek om deze materie toe te lichten.