E-learning : EPC gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw – voorbeeld input in de software van gebouwschil en technieken


Stap voor stap input in certificatiesoftware EPC met telkens verwijzing naar het inspectieprotocol.
#200108
E-learning | Energie

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Specifiek met betrekking tot dit type EPC kent men de integrale inhoud van het inspectieprotocol, de manier van evaluatie en interpretatie voor EPC GDA en de wijze waarop dit in de software moet ingevoerd worden.

Introductie

Deze opleiding is door het VEKA erkend voor 2 uur permanente vorming voor de energiedeskundige type A EPC 2022.

Het opmaken van een EPC voor gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw (GDA) is een nieuwe uitdaging die in deze opleiding in detail wordt behandeld.

Omschrijving

Deze opleiding helpt u om op een correcte manier het inspectieprotocol toe te passen in de praktijk. U weet hoe u het inspectieprotocol moet interpreteren op de werkvloer en kent ook de manier hoe een EPC voor gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw in de EPC- software moet ingevoerd worden.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Energiedeskundige type A

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Methodologie

  • digitaal onderwijs via E-learning

Programma

Specifiek met betrekking tot dit type EPC kent men de integrale inhoud van het inspectieprotocol, de manier van evaluatie en interpretatie voor EPC GDA en de wijze waarop dit in de software moet ingevoerd worden.

Lesdata

Datum Startuur Einduur

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Contact

  • T: 078 35 36 38
  • Kevin@sbm.be

Getuigschrift

SBM registreert uw deelname in de Energieprestatiedatabank van het Vlaams Energieagentschap.

2020-108-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Luc Dedeyne is reeds sinds 1984 bezig met architectuur en energie. Door z'n praktische ervaring als architect, gekoppeld aan z'n passie voor energie heeft hij een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Luc Dedeyne is als energieconsulent het aanspreekpunt voor menig architect en EPB verslaggever. Bij items over energie en bouwen wordt Luc Dedeyne ook steevast door de verschillende media (radio, tv, geschreven pers,...) gecontacteerd. Vanuit deze positie is hij de persoon bij uitstek om deze materie toe te lichten.

Luc Dedeyne