IT-Club – Circle of Excellence

Dagelijks wordt u als IT-professional geconfronteerd met nieuwe producten, trends en technologieën. Steeds opnieuw moet de keuze gemaakt worden of u deze technologie al dan niet integreert in uw werking. De IT-Club is er voor IT-professionals die zich continu wensen te informeren over de nieuwste trends, technologieën of producten.

Op het einde van de maand organiseert SBM telkens 4 seminaries. Een seminarie wordt in twee delen opgedeeld. Tijdens het eerste gedeelte van de avond krijgt u een uiteenzetting over de conceptuele werking van nieuwe technologieën of normen. Na de pauze wordt via een demo en een aanvullende getuigenis een mogelijk stappenplan voorgesteld om deze technologie (of norm) in een ICT bedrijfsomgeving te implementeren. In de pauze is er ook even tijd om bij te praten met de andere leden. Zie het als de ideale manier om te netwerken.

Vier Clubformules onder "één dak"

Sinds het najaar van 2018 werden de bestaande "IT Club en Circle of excellence" clubformules uitgebreid met een gloednieuwe clubformule namelijk "GDPR-Club" bestaande uit 7 seminaries bestemd voor Informatieveiligheidsconsulenten, Data Protection Officers, Juristen en ICT Managers.

Deze 4 clubformules hebben als gemeenschappelijk doel IT en/of Business professionals actuele, inspirerende inzichten aan te reiken in diverse (aanleunende) vakdomeinen.

Over alle clubformules heen worden er dit clubjaar (najaar '19 - voorjaar '20) in het totaal 27 actuele thema's (seminaries) aangeboden. Deze seminaries worden verzorgd door toonaangevende vakexperten die op een zeer onderhoudende en boeiende wijze de deelnemers weten te inspireren via het bijbrengen van vernieuwende(praktijk) inzichten.

De 4 clubformules onder één dak:

  • IT-Club for IT Professionals,
  • IT-Club for Developers,
  • Circle of Excellence for ICT-managers en Business Decision Makers,
  • NIEUW: GDPR-Club for DPO, Legal, IT en Managers

Maandelijks worden hieromtrent 4 seminaries georganiseerd.

Lees meer  Clubformules