Future@Work

Hoe u als toekomstgericht bedrijf een mensgerichte bedrijfscultuur kan creëren

Op 12 december organiseerden Syntra West en SBM in samenwerking met de POM West-Vlaanderen het laatste event dat kaderde in de samenwerkingsovereenkomst Academie voor de toekomst. Deze overeenkomst liep tussen 2013 en 2019 en heeft naast heel wat inspirerende sessies, activiteiten en acties ook de samenwerking tussen de provincie en de Syntra West groep alleen maar versterkt.

Voor de laatste actie in het kader van de overeenkomst werden alle registers opengetrokken. Met als thema ‘Future @ Work: Welzijn is winst’ ging in het prachtige gebouw Skyline in Izegem een avond vol interessante sprekers van start. Met een flitsende intro van het gastbedrijf Skyline Communications, een inpsirerende keynote van Joost Callens en de moderatorkunsten van Xavier Taveirne werd de toon van duurzame inzetbaarheid van werknemers meteen gezet. Er volgden niet minder dan zes interessante break-outsessies.

Na de sessies was ook de aansluitende netwerkreceptie een groot succes met meer dan 200 deelnemers. Elke deelnemer ging bovendien nog naar huis met een exemplaar van het boek van Joost Callens, ‘De kwetsbare leider’. Kortom een geslaagde avond als kers op de taart van een geslaagde samenwerking. De POM West-Vlaanderen zet ook volgend jaar opnieuw in op inspirerende events met hun Exponential talks binnen verschillende thema’s en ook de samenwerking tussen Syntra West en de POM wordt verder gezet in verschillende speerpuntprojecten. 

Meer weten over duurzame loopbanen