U leidt een afdeling?

Run uw divisie met oog voor innovatie en duurzaamheid.

Helicopterview

Als afdelingshoofd concentreert u zich op het volledige plaatje.

U draagt zorg voor uw medewerkers en benut uw skills van People manager om ze te motiveren en te coachen. Dit vanuit uw verantwoordelijkheid om uw divisie efficiënt en prestatiegericht te laten functioneren, met zin voor vernieuwing en focus op duurzaam resultaat.

Expertise tot uw dienst

SBM ondersteunt u in uw brede, vaak complexe taak. Dat kan - afhankelijk van uw specifieke vragen - in de vorm van advies, coaching en training.

We helpen u op weg met een aantal concrete voorbeelden.

  • Nood aan technische profielen … met de juiste competenties? We ontwikkelden een performante screening tool die u ‘reële’ inzichten geeft in het technisch kennen en kunnen van uw medewerker.
  • Gebaat bij een ondersteunende opleiding om nog beter en gerichter te communiceren met de mensen op uw afdeling? SBM heeft een prima training ‘coachend leidinggeven’, indien gewenst zelfs helemaal op maat.

Voor alles een oplossing

SBM heeft een ‘allround’ knowhow om u in tal van domeinen support te verlenen: to the point, actueel en bijzonder bruikbaar. Vertel ons wat we voor u kunnen doen. Samen komen we tot een sterke oplossing!